eur:
392.67
usd:
367.17
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ittasan, a forgalommal szemben hajtott az M1-esen

Két autó ütközött az M1-es autópályán, mert egy harmadik autó a forgalommal szemben közlekedett.

Ritka baleset történt vasárnap este az M1-es autópálya 152. kilométerénél, Budapest irányában. Egy Opel Astra az autópálya külső forgalmi sávjában a vele azonos irányba közlekedő, forgalmi ok miatt fékező Opel Vectra hátuljának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Kiderült, hogy az ütközést megelőzően azért kellett hirtelen fékeznie az elöl haladó autó sofőrjének, mert a belső sávban,

vele szemben egy lassan haladó autót

észlelt. Azonnal riadóztatták a rendőröket, akik az M1-es 154. kilométerénél, a belső forgalmi sávban észleltek egy Toyotát, amely a forgalommal szemben közlekedett.

A járőrök a sofőrt a leállósávban megállították, majd ellenőrizték. A gépjárművet vezető 52 éves román állampolgárral szemben alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A rendőrök a férfit elfogták, és a mosonmagyaróvári kórházba mintavételre előállították.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×