eur:
393.79
usd:
365.04
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Halálos balesetet okozott egy cserbenhagyó

Néhány órával a bűncselekmény után elfogták a rendőrök azt a férfit, aki vasárnapra virradóra Bagod közelében a gyanú szerint elgázolt és magára hagyott két férfit, akik közül az egyik belehalt sérüléseibe - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a rendőrök az éjszakai órákban Bagod közelében egy földúton, ahol egy férfi holttestét, tőle nem messze pedig egy eszméletlen férfit találtak. A sérültet a mentők kórházba vitték.

A helyszíni- és halottszemle során kiderült, mindketten közlekedési baleset áldozatai lettek.

A zalai rendőrök három órán belül azonosították, elfogták és előállították a bűncselekménnyel gyanúsítható 36 éves férfit, akinek elkezdték a kihallgatását. Segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak ellene eljárást.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×