INFORÁDIÓ 
2020. július 5. vasárnap
Emese, Sarolta

rendszám

csere

rendőrség

dunakeszi

Ez történik a lopott rendszámmal

InfoRádió

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettes azonosításához.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelékezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2017. január 9-én a délutáni órákban eltulajdonította egy dunakeszi utcán parkoló személyautó mindkét forgalmi rendszámát.

Ezt követően rövid idő elteltével – 2017. január 9-én 16 óra 55 perckor - egy dunakeszi benzinkúton tankolt egy férfi egy autóba, amelyre a korábban ellopott rendszámok voltak felrakva. A férfi a töltőállomásról fizetés nélkül hajtott el.

A járművet és a bűncselekményt elkövető személyt a biztonsági kamera rögzítette.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható ismeretlen személyt vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018