eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Autót vett a lopott pénzből, de másnap elfogták

A nyomozók őrizetbe vették azt a két férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy debreceni étterembe.

Egy debreceni étterem tulajdonosa tett bejelentést hétfőn reggel arról, hogy az éjszaka folyamán a vendéglátóhelyére betörtek, és elloptak egy páncélkazettát, benne több millió forinttal. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek, megtekintették a biztonsági kamera felvételeit és a beszerzett bizonyítékok alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egyik férfit. A rendőrség H. Zsolt ellen országos elfogatóparancsot adott ki.

A nyomozók másnap Tápiószentmártonban az elkövetőt elfogták. Az 50 éves férfi lakásán tartott házkutatás során lefoglalták az eltulajdonított készpénz egy részét, valamint egy gépjárművet, amit a gyanúsított a lopott pénzből vásárolt.

Helyszíni kihallgatása során a tápiószentmártoni lakos a nyomozóknak megmutatta a menekülési útvonalát, valamint a 4-es számú főút mellett azt a helyet, ahol a páncélkazettát feltörte, majd hátrahagyta.

A beszerzett információk alapján a nyomozók azonosították a gyanúsított társát, akivel a betörést közösen elkövették. Miután J. Tamás megtudta, hogy társát elfogták, önként feladta magát a Debreceni Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást - közölte a police.hu.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×