eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Tizennyolc év után előkerült egy amerikai csecsemőrablás áldozata

Tizennyolc év után került elő egy gyermekrablás áldozata: a fiatal nőt újszülöttként egy floridai szülészetről vitték el.

A rendőrség pénteki közlése szerint a nő jól van és normális életet él. Elrablóját, az 51 éves, Dél-Karolinában élő Gloria Williamst, aki az alig néhány órás babát 1998 júliusában ápolónőnek öltözve ragadta el az anyjától, letartóztatták.

A hatóságok 18 éven át nyomoztak az ügyön, mellyel kapcsolatban nemrég új információkat kaptak. Végül DNS-vizsgálat révén szereztek bizonyosságot arról, hogy a fiatal nő az elrabolt gyerek, Kamiyah Mobley, akit elrablója saját gyermekeként nevelt fel.

Egyelőre nem tudni, hogy a 18 éves nő, aki egész eddigi életében másnak hitte magát, csatlakozik-e vér szerinti családjához. A jacksonville-i seriff szerint időre és segítségre lesz szüksége, hogy feldolgozza a történteket.

"Mindig reméltem és imédkoztam, hogy eljöjjön ez a nap. Mindig éreztem, hogy életben van. Éreztem, hogy meg fog minket találni" - mondta Kamiyah apja.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×