eur:
388.65
usd:
360.7
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Újfajta szert árultak a lebukott netes drogdílerek

Kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök Csongrád megyében, a tiszaszigeti nő és két fia az interneten árulta a drogot és az új pszichoaktív szernek minősülő anyagot - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Huber Krisztián közölte, a kábítószergyanús anyagot egy internetes oldalon hirdette a 47 éves nő, valamint 23 és 18 éves fia, akik a drog ellenértékét a nevükön lévő folyószámlára kérték utánvéttel. A gyanú szerint a feltételezett elkövetők tavaly február és október között összesen 349 alkalommal értékesítettek új pszichoaktív anyagot tartalmazó növényi származékot, valamint kábítószernek minősülő anyagot, amelyet postai úton juttattak el a megrendelőkhöz. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták a feladóvevényeket.

Cs. R. Rozáliát, Cs. Márkot és Cs. Norbertet előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nőt és 23 éves fiát őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukra. A 18 éves terhelt szabadlábon védekezhet - tudatta a százados.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×