eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Lopott olajat kerestek, fegyvereket találtak a zalai rendőrök

Gázolajat lopott egy biztonsági őr Zalában, a házkutatáskor azonban nála és a szomszédjánál két, engedély nélkül tartott fegyvert és lőszereket is találtak a rendőrök - mondta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kedd délelőtt egy zalakarosi cégtől érkezett bejelentés arról, hogy egyik alkalmazottjuk, aki egy környékbeli telepen lát el őrző-védő szolgálatot, a rábízott mezőgazdasági telepről több mint 100 liter gázolajat tulajdonított el. A Miháldon lakó férfi beismerte a lopást - közölte Csizmazia Péter.

A rendőrök házkutatást tartottak nála, ennek során egy melléképületben egy engedély nélkül tartott kispuskát találtak, amelyet a férfi a szomszédjától kapott kölcsön. A rendőrség ezt követően a szomszédnál is házkutatást tartott, akinél egy átalakított flóbert pisztolyt és 18 darab, különböző kaliberű lőszert találtak, majd foglaltak le.

A biztonsági őrként dolgozó férfi ellen lopás, míg falubelije ellen lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indítottak büntetőeljárást a zalakarosi rendőrőrsön.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×