eur:
392.51
usd:
367.55
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Autós üldözés a fél országon át - képek

Négy kerület több mint húsz rendőre 13 autóval üldözött négy, vélhetően délszláv tolvajt, akik egy német rendszámú autóval menekültek az M1-esen és a fővárosban szombaton.

Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese elmondta: kora délután az M1-es autópálya Győr felöli oldalán található egyik benzinkútról kaptak riasztást arról, hogy olasz állampolgárokat loptak meg.

A BRFK közlekedésrendészetének járőrei vették üldözőben a német rendszámú Audival menekülő tolvajokat, s az üldözésbe - miután a tettesek visszakanyarodtak a főváros felé - bekapcsolódtak előbb a XI. és a XXII., majd az I. és a XII. kerület járőrei.

A sajtóügyeletes elmondta, hogy az autóból a XI. kerületben, a Menyecske utcában ketten kiugrottak, megpróbáltak bemenni egy oktatási intézménybe, de a járőrök elfogták őket. Az autóval ketten tovább menekültek, a kocsit később üresen a Cirmos utcában találták meg.

Kormos Endre közlése szerint a két elfogott délszláv férfit kihallgatják, társaikat tovább keresik. A lopás ügyében a budaörsi kapitányság folytatja le az eljárást.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×