eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Szökésben a szekszárdi ékszertolvaj

Egyelőre nem találják azt a férfit, aki csütörtökön négymillió forint értékű ékszert lopott el egy szekszárdi ékszerüzletből, bűntársát elfogták - közölte a szekszárdi rendőrkapitányság pénteken.

A két Bács-Kiskun megyei férfi személygépkocsival menekült Szekszárdról Paks irányába, az üzlet eladója által adott személyleírás alapján Nagydorognál a helyi körzeti megbízott vonta őket intézkedés alá - tájékoztatott Buda Bernadett, a kapitányság sajtóreferense.

A körzeti megbízott az autó vezetőjét elfogta, a tolvaj azonban az intézkedés közben a gépkocsiból kiugrott és elmenekült - tette hozzá.

A férfi csütörtök délután Szekszárdon, egy belvárosi ékszerüzletből vásárlási szándékot színlelve lopott el negyven darab arany ékszert. A tolvaj megkérte az eladót, hogy mutassa meg neki a kiválasztott nyakláncot, majd a pultra kitett ékszeres tálcával elmenekült; társa a helyszínhez közel, a Kiskorzó téri parkolóban várta.

A sajtóreferens elmondta, hogy a nagydorogi rendőrőrs járőrei, helyi polgárőrök, a paksi és a szekszárdi rendőrkapitányság rendőrei - összesen mintegy harmincan - péntek hajnalig keresték a tettest a feltételezett menekülési útvonalon, eredménytelenül.

Réti László, a szekszárdi rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője az MTI-nek azt mondta, hogy az elkövető lopott gépkocsival menekült tovább. A szekszárdi rendőrkapitányság országos körözést adott ki a kecskeméti férfi ellen, akinek más bűncselekmény miatt börtönbe kellene vonulnia. Társát jelentős értékre elkövetett lopás gyanújával őrizetbe vették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×