INFORÁDIÓ
2021. április 11. vasárnap
Leó, Szaniszló

Travolta ügyvédje tagadta, hogy csőbe húzta a zsarolókat

InfoRádió / MTI

Tagadta a John Travolta filmszínészt képviselő jogász a bíróság előtt, hogy lépre csalta volna a sztárt 25 millió dollárra zsaroló mentőst ügyvédként képviselő bahamai szenátort.

Michael McDermott a hét végén tett vallomást arról, hogy miután a színészt fia halálának körülményei miatt megzsarolták, a rendőrség utasítására a Bahamákra utazott. A Pleasant Bridgewater bahamai szenátorral való találkozót szintén a rendőrség kezdeményezésére rögzítette, a beszélgetésre egy olyan szobában került sor, amelyet előzőleg rejtett kamerákkal szereltek fel.

A nyomozás megállapította, hogy az "egyezkedés" eredményeképpen a zsarolók beleegyeztek, hogy négy év alatt részletekben kapnak tízmillió dollárt. (Az eljárás során derült fény arra, hogy Bridgewater a mentős ügyvédjeként került a képbe, akit azért fogadott fel, mert elvesztette az állását, amikor Jett Travolta haláláról nyilatkozott újságíróknak.)

A felvételeket a héten tekinti meg a bíróság.

John Travolta fia, a 16 esztendős Jett január 2-án halt meg a Bahama-szigeteken, ahol a család vakációzott. A tárgyalás során tanúként kihallgatott sztár elmondta, hogy megpróbálta újraéleszteni az öntudatlan gyereket. A helyszínre kiérkező mentős, John Lightbourne kérésére aláírt egy nyomtatványt, amelyen lemondott a fiú helyi orvosi ellátásáról. Mint Travolta hangsúlyozta, részben fogalma sem volt, hogy mit ír alá, részben azzal volt elfoglalva, hogy fiát mihamarabb Floridába szállíttassa repülőgéppel. A gyereket végül mégis a helyi kórházba vitték - a sztár nem tudott időben gépet szerezni -, de már nem lehetett segíteni rajta.

Lightbourne az orvosi lemondó nyilatkozattal akarta megzsarolni a filmszínészt, mondván ha nem fizet, nyilvánosságra hozza, hogy nem tett meg mindent fia túléléséért.

McDermott és a szenátort képviselő Murrio Ducille a múlt hét folyamán több alkalommal összecsaptak a tárgyalóteremben. Ducille csütörtökön "ördögi szándékkal érkezőnek" titulálta kollégáját, és azzal vádolta, hogy csőbe akarta húzni Bridgewatert.

A címlapról ajánljuk

Nagy tűz volt Budapesten

Teljes terjedelmében égett egy földszinti lakás egy Dob utcai társasházban, Budapest VII. kerületében....
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018