eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Fotó: Frissmédia
Nyitókép: Frissmédia

Családi borzalomra derült fény a kétévesen meghalt nyírségi kisfiú ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a kétévesen, botrányos körülmények között meghalt Sanyika nagymamája és annak élettársával szemben.

A frissmedia.hu ír arról, hogy cikkük nyomán elfogták azt a két ember akik abúzálhatták unokáikat. Minderre annak kapcsán derült, fény, hogy még áprilisban meghalt egy kisfiú. Akkor az Infostarton is beszámoltunk a felkavaró esetről.

Nyíregyházán, egy városi terepjáró csomagtartójában az egyik hajnalon egy halott kisfiút találtak. Kétéves volt agyerek. A rendőrségen a tragédiát a gyerek nevelőszülei jelentették be. Egyszerűen megálltak a helyi rendőrség közelében, bementek, és azt mondták, hogy egy halott gyerek van az autójuk csomagtartójában.

Eközben az egy évvel fiatalabb lánytestvére az autóban ült. A halott gyerek vékony volt, de felöltöztetve találtak rá a rendőrök.

Mindkét gyermeket egy ilki családból emelték ki, onnan kerültek Nyíregyházára a nevelőszülőkhöz. Később kiderült, hogy az elhunyt gyerek megfulladt, feltehetően ételmaradéktól.

Most az az újdonság, amit már korábban is rebesgettek a faluban, Ilken, hogy

a gyerekek vér szerinti apja a nagymama élettársa.

A gyanú szerint a nagymama, akinek a 17 éves lányanya (több gyermeke van) édes gyermeke volt, tudott a nevelőapa abúzusáról.

A helyi kap szerint a férfi a kihallgatás során beismerte, hogy a nevelt lányával szexuális viszonyt folytatott és ő Sanyika, valamint a második gyermek vér szerinti apja. Az abúzálás több évig tartott, egészen a kiemelésig. A férfi állítólag arra hivatkozik, hogy közös beleegyezéssel történt az aktus.

Elmondása szerint az akkor 13 éves lány kezdeményezett, először orálisan, majd az ölébe ülve megtörtént a behatolás. Az ilki fiatal nő három alkalommal szült, amiről tudomással bírt a nő (nagymama), hiszen egy háztartásban éltek.

Végül a gyermekvédelem ez év januárjában emelte ki a gyerekeket a családból.

A lányanya és fiú testvére a nagymama első házasságából születtek. A megalapozott gyanú szerint a két gyermeket sanyargatták, bántalmazták, éheztették őket. Emiatt a nagymamát kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsították meg. Erről a testvérek (egyikőjük a meghalt kicsi anyja) meséltek a kihallgatás során. Volt olyan eset, hogy a fiú elment dolgozni és a munkáért kapott pénzt az anyja és a nevelőapa erőszakkal elvette tőle.

A nyomozás még tart, ellenőrzik a vallomásokban elhangzottakat, ilyen például, hogy a nevelőapa állítólag Dunántúlon havi több százezer forintot keresett, így nem igaz az, hogy a gyerekeket éheztették.

A két gyanúsított szabadlábon védekezik, mivel a vásárosnaményi rendőrök nem tartották indokoltnak a pár letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×