eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
firefighters battle a wildfire
Nyitókép: Toa55/Getty Images

Csodát tett egy kutya Martonvásáron

Egy családot mentett meg a tűzhaláltól Domino.

Tűz ütött ki egy martonvásári családi ház melléképületében. A család tagjai mélyen aludtak, ezért nem észlelték, hogy mi történik a műhelyben, kutyájuk, Domino azonban éber volt, és megmentette őket – írja az Index.

A hatalmas lángok a Fejér megyei város egyik családi házának műhelyében csaptak fel. Mivel az eset szerdán a hajnali órákban történt, és az ott lakók éppen aludtak, kezdetben nem is vették észre, hogy tűz ütött ki a melléképületben, amely végül teljesen leégett.

A család kutyája, Domino azonban észlelte a lángokat, és ugatással azonnal jelezte, hogy nagy a baj. Az eb még a tapétát is letépte a falról. Ha az állat nem ad jelzést gazdáinak, még nagyobb kár vagy baleset is történhetett volna, így azonban megmentette az egész család életét.

A családtagok végül felébredtek az ugatásra, illetve a zajokra, és értesítették a tűzoltókat.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×