eur:
392.97
usd:
366.41
bux:
66861.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kóbor János menedzsere: az a jó hír, hogy még nem zokogva hív a felesége

Az Omega frontemberét átszállították egy másik kórházba, de az állapota továbbra sem ismert.

Már egy hete, hogy kórházba került Kóbor János, de semmi hír nem szivárog ki állapotáról.

"Jánossal nem beszéltünk, felesége, Zsóka a kapcsolattartó az orvosok és a zenekar között. Nem tudunk semmit, annyi a jó hír, hogy még nem zokogva hív fel" – mondta a Borsnak Trunkos András, a zenekar menedzsere, de hozzátette, érti, hogy nagyon aggódik mindenki, de nem szeretnék, ha mindenféle téves pletyka kapna szárnyra róla.

A Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen – ez jelent meg az Omega Facebook-oldalán még november 13-án.

A Blikk úgy tudja, az Omega énekesét át kellett szállítani egy másik egészségügyi intézménybe.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×