eur:
394.4
usd:
371.39
bux:
66942.82
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: police.hu

Rendőrök, tűzoltók, polgárőrök fogtak össze, hogy teljesítsék egy hat éves kislány álmát

Megható módon fogott össze az önkormányzat a rendvédelmi szervekkel.

Egy hat éves kislány kívánsága az volt, hogy rendőrautóba ülhessen. Az édesanya a gyermek kérését az önkormányzat munkatársának, Nagyné Baráth Mónikának mesélte el, aki a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottaival összefogva, együtt teljesítette 2020. január 25-én Amira kívánságát.

Otthonában látogatták meg az egyenruhások a kislányt, akinek nagy öröm volt, hogy Knapcsek Károly rendőr törzszászlóssal együtt utazhatott a szolgálati gépkocsiban. Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy, valamint Gergely Annamária rendőr százados a megyei és városi baleset-megelőzési bizottságnak köszönhetően játékokkal kedveskedtek a gyermeknek.

A kezdeményezéshez csatlakozott továbbá a Bátonyterenyei Katasztrófavédelmi Őrs hivatásos állománya, valamint a Rákóczibányai Polgárőr Egyesület is. A gyermek a tűzoltók felszereléseit, szolgálati gépkocsiját is megtekinthette, majd a polgárőrök és a tűzoltók is ajándékokat adtak át részére.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Kijev közben elutasította azt az amerikai kérést, hogy ne támadjanak orosz olajfinomítókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×