INFORÁDIÓ 
2020. április 10. péntek
Zsolt

egyesült államok

lövöldözés

el paso

Rendőr zárja le az utat a Cielo Vista bevásárlóközpont közelében az amerikai-mexikói határon fekvő El Pasóban 2019. augusztus 3-án. Hírforrások szerint 18 embert meglőttek a bevásárlóközpontban lévő Walmart áruházban.

Sok a halott a bevásárlóközpontnál El Pasóban

Infostart / MTI

Az El Paso-i sajtó értesülései szerint 15-20 ember halhatott meg a szombati lövöldözésben, amely a város Cielo Vista nevű bevásárlóközpontjában történt.

A nem végleges mérleg azt mutatja, hogy 15-20 ember vesztette életét - mondta Ken Paxton texasi ügyész a CBS televíziónak. A helyi KTSM9 tévé saját rendőrségi forrásra hivatkozva 18 halálos áldozatról és számos sebesültről" adott hírt.

A korábbi jelentések szerint a támadót elfogták. A város rendőrsége kizárta, hogy több tettes lett volna. Az elfogott gyanúsított a húszas éveiben járó fehér férfi - mondta egy szóvivő.

A lövöldözés alatt a Cielo Vista és a közeli Walmart zsúfolt volt, délelőtt tíz órakor mintegy háromezer vásárló és több száz alkalmazott volt az épületekben. Mindkét helyszínen vannak áldozatok.

A helyszínelés még folyik, a gyanúsított indítéka ismeretlen.

Nyitókép: Rendőr zárja le az utat a Cielo Vista bevásárlóközpont közelében az amerikai-mexikói határon fekvő El Pasóban 2019. augusztus 3-án. Hírforrások szerint 18 embert meglőttek a bevásárlóközpontban lévő Walmart áruházban. MTI/EPA/Ivam Pierre Aguirre
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018