eur:
393.74
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Chicagóban is több helyen történtek fegyveres támadások

A helyi média összesítése szerint három ember meghalt és 37 megsebesült a lövöldözésekben.

A metropoliszban vasárnapra virradóra öt helyen lövöldöztek. Egy utcai mulatságon négy embert sebesítettek meg, és egyikük a helyszínen belehalt sebesüléseibe. Egy másik helyen, egy parkban hét embert sebesítettek meg, többen közülük válságos állapotban vannak.

Anthony Guglielmi, a chicagói rendőrség kommunikációs vezetője vasárnap a Twitteren azt közölte: az eddigi információk szerint a chicagói lövöldözésnek nincs köze a szombaton a texasi El Pasóban és a vasárnap hajnalban az ohiói Daytonban történt tömegmészárlásokhoz. "Tragikus volt az elmúlt 24 óra országunkban" - fogalmazott mikroblogbejegyzésben Guglielmi.

A CBS televízió chicagói szerkesztősége arról tudósított, hogy a városban előző nap, szombaton 12 helyen, pénteken pedig 4 helyen volt lövöldözés.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×