eur:
394.39
usd:
369.42
bux:
65721.73
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Váratlan hír jött a lábadozó Mészöly Kálmánról

Részt vesz a Vasas pénteki sta­di­on­ava­tó­ján Mé­szöly Kál­mán. Az an­gyal­földi klub egykori legendás labdarúgója felépült a be­teg­sé­gé­ből, és alig várja, hogy a le­lá­tón szur­kol­jon.

A sportember a Ripostnak megerősítette, hogy jól érzi magát, nem kell foglalkoznia az orvosokkal. Mint mondta, legutóbb másfél hónapja volt vizsgálaton. Akkor

azt mondta neki az orvosa, hogy az a betegség, amin átment, mást már leterített volna.

Az egykori szövetségi kapitány hozzátette, nagyon várja a pénteki napot, hogy ismét találkozzon a régi barátokkal.

Mészöly Kálmán fia, Mészöly Géza a lapnak egy megható epizódról is beszámolt. A Vasas 1967-ben Chilében elnyerte a Hexagonal-kupát. A trófeát a régi, Fáy utcai székház lebontása óta a Magyar Nemzeti Múzeumban tartották. A Vasas elnöke, Markovits László úgy gondolta, a legjobb helye az új stadionban lenne a kupának, ezért áthozták, de nem a Fáy utcába vitt az első útjuk, hanem kivitték a trófeát Mészöly Kálmánhoz, mert ő játékosként részese volt a győzelemnek.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×