eur:
392.89
usd:
366.33
bux:
66861.39
2024. április 25. csütörtök Márk

Friss hírek Mészöly Kálmán műtétéről

Úgy tűnik, a magyar foci ikonikus alakját, aki szövetségi kapitányként háromszor irányította a nemzeti válogatottat, mégsem kell megműteni a szívével.

Mészöly hónapokig volt kórházban, komoly egészségi problémák gyötörték, végül április végén engedték őt haza a klinikáról. Azóta otthonában lábadozik, ugyanakkor egészen idáig úgy volt, hogy az elzáródó koszorúerek miatt hamarosan műtétre lesz szüksége.

Most a fia, Mészöly Géza a Blikknek elmondta: "Hála az égnek, most nem aktuális az operáció, Merkely Béla professzor ugyanis a vizsgálatokat követően úgy ítélte meg, hogy apu szervezete sokat erősödött. A konzultáció során azt mondta, egyelőre nincs szükség a beavatkozásra. Bízunk benne persze, hogy a későbbiekben sem lesz probléma, és nem kell műteni a szívét. Szerencsére a bélflórájával sincs már gond".

A család megnyugodott a hír hallatán. "Szerencsére továbbra is jó a közérzete és a kedve, rendesen eszik, tényleg nagyon jól látszódik a fejlődés a nehéz hónapokat követően" - mondta a fia.

Az örömteli fejlemény előtt, még a múlt héten Mészöly Kálmán oldott hangulatban, meghatottan ünnepelte 77. születésnapját. A szerettei által szervezett köszöntés során elmondta, családtagjai és barátai támogatása rengeteget segített neki abban, hogy átvészelje a nehéz időszakot és az azzal járó komoly megpróbáltatásokat.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×