INFORÁDIÓ 
2019. november 18. hétfő
Jenő

baleset

m7-es autópálya

kamion

tűz

Szegerdő, 2019. június 17. Tűzoltók dolgoznak egy kigyulladt, gyümölcsöt szállító kamion oltásán Szegerdőnél, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2019. június 17-én. A baleset miatt mindkét irányban lezárták az autópályát. MTI/Varga György

Fotókon az M7-esen történt durva baleset - még tart az útzár

Infostart / MTI

Az M7-es autópályán, Budapest felé a 177-es km-nél korábban a védőkorlátnak ütközött és kiégett egy kamion. A főváros felé tartó oldalt továbbra is zárva tartják, de a Letenye felé haladók a leálló sávot már használhatják, ott megszűnt a torlódás is.

A határ felől érkezőket a sávolyi kijáratnál (183 km) továbbra is a 7-es főútra terelik ki. Visszatérni a pályára a következő csomópontnál, Holládnál (175 km) lehet - írja az Útinform.

A baleset hétfő reggel történt, sokáig mindkét irányban teljes útzár volt az M7-es autópályán.

Oldalára borult egy gyümölcsöt szállító kamion, fülkéje pedig kigyulladt az M7-es autópálya 177-es kilométerszelvényénél, Szegerdő térségében, a főváros felé vezető irányban.

Szegerdő, 2019. június 17.
Tűzoltók dolgoznak egy kigyulladt, gyümölcsöt szállító kamion oltásán Szegerdőnél, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2019. június 17-én. A baleset miatt mindkét irányban lezárták az autópályát.
MTI/Varga György
Tűzoltók dolgoznak egy kigyulladt kamion oltásán Szegerdőnél, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2019. június 17-én. MTI/Varga György

Nyitókép: MTI/Varga György
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018