INFORÁDIÓ 
2019. június 26. szerda
János, Pál

hegymagas

haláleset

epilepszia

kutya

Gyál, 2018. május 26. Mentőautó a gyáli rendőrkapitányság előtt 2018. május 26-án. A Pest megyei kisvárosban, a Vecsési úton két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követően verekedés tört ki és feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek. MTI Fotó: Lakatos Péter

Tragédia Hegymagasnál: kutyája próbálta kimenteni a haldoklót a patakból

Infostart

A puli a pórázánál fogva próbálta kimenteni a gazdáját, de nem volt elég erős hozzá.

Próbálta kihúzni gazdáját a patakból a pulikutya, de nem volt elég ereje hozzá - derült ki a keddi haláleset után. Hegymagason egy szintén a kutyáját sétáltató lány látta, amikor a 46 éves férfi a kutyájával együtt lement a vízhez, aztán később, amikor ismét arrafelé járt, már azt látta, hogy a férfi beleesett a Tapolca-patakba, és a kutyája, Manó kétségbeesetten, teljes erejével próbálja kihúzni onnan - írja a veol.hu az áldozat testvérének elmondása alapján.

A férfi séta közben a csuklójára csavarta a kutya pórázát, és kedvence a kritikus helyzetben ezzel próbálta megmenteni gazdája életét.

Információk szerint a férfi epilepsziás rohamot kaphatott, emiatt esett bele a kibetonozott mederbe, majd a vízbe, miközben megsérült a koponyája.

A rendőrség tájékoztatása alapján bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a történteket a Tapolcai Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018