eur:
393.61
usd:
364.78
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Verrasztó Evelyn és Verrasztó Dávid úszók a Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2016. július 11-én. A testvérpár kvótát szerzett a riói nyári olimpiára.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Drámai vallomást tett a világklasszis magyar úszónő

Az Európa-bajnok Verrasztó Evelyn a tavalyi budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni.

A világklasszis úszónő testvérével, a háromszoros Európa-bajnok és kétszeres világbajnoki ezüstérmes Verrasztó Dáviddal együtt beszélt egy dokumentumfilmben arról, milyen nehéz volt gyerekként megélni szüleik válását.

Az Európa-bajnok Evelyn arról is vallott, hogy a tavalyi budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de a verseny olyan rosszul sikerült, annyi negatív kommentet kapott, hogy úgy érezte: ilyen keserű szájízzel nem léphet ki a sportágból, ezért szeretne Tokióig úszni.

A Blikk arról is ír, hogy Evelyn, aki a Ferencvárosban vízilabdázó Jansik Szilárd kedvese, már gondolkodott a gyermekvállaláson.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×