eur:
389.11
usd:
361.37
bux:
68427.9
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Új információk a kórház ablakából kiesett gyermekről

Szerdán egy nyolcéves kisgyermek esett ki a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházának harmadik emeleti ablakából Kaposváron.

Az ablakból kiesett gyermek jobban van - közölte csütörtök este a Sonline.hu.

Értesüléseik szerint a kisgyermeket azóta sikeresen megműtötték, állapota javulóban van. A szerdán ismertetett sérülések – lépe, mája roncsolódott – mellett a lába is eltört az eséskor.

Csütörtökön már tudott beszélni a családjával is. Elmondta, hogy nem akart kiugrani az ablakból, csak nézegette a járókelőket, mentőautókat. Amikor mégis kiesett, kétszer fordult meg a levegőben, mert a Pókembertől úgy látta, talpra kell érkezni földet éréskor…

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Leszúrt a forint

Leszúrt a forint

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfő reggel egyelőre minimális gyengülésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×