eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Homofóbiából ölhették meg a popsztárt

Megkezdődött a bírósági tárgyalása Berlinben annak a két férfinak, akik a vád szerint homofóbiából gyilkolták meg az 1990-es évek népszerű német elődóját, Jim Reevest.

A vádirat szerint a 23 és 30 éves feltételezett elkövetők 2016 februárjában megverték és megalázták a 47 éves popsztárt, aki súlyos belső sérülésekbe halt bele.

A három férfi egy berlini hostel hatágyas szobáján osztozott a támadás idején.

A Kölnből származó Reeves a Squeezer nevű együttes tagjaként szerzett mérsékelt hírnevet az 1990-es években olyan slágerekkel, mint a Blue Jeans és a Sweet Kisses. Reeves három testvére felperesként jelent meg szerdán, a tárgyalás első napján, a berlini kerületi bíróságon.

A gyanúsítottak ügyvédei elmondták, hogy védenceik egyelőre nem reagálnak az ellenük felhozott vádakra.

Mindkét férfi Lengyelországból származik és épp átutazóban voltak Berlinben a támadás idején. Az idősebb férfit Spanyolországban vették őrizetbe egy évvel az esetet követően.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×