eur:
394.64
usd:
371.68
bux:
66972.75
2024. április 16. kedd Csongor

Lángol egy kamion az M1-esen, áll a forgalom, hatalmas a dugó

Kigyulladt egy kamion motortere és vezetőfülkéje az M1-es autópálya Fejér megyei szakszán, Bicskénél, a Győr felé vezető pályaoldalon.

A lángok a vontatmányra és annak tartalmára - műanyagáru - is átterjedtek. A lángok elfojtásán a törökbálinti hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók dolgoznak. A helyszínre riasztották a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is.

A forgalmat megállították, a mentés a másik oldal belső sávját is érinti. Mindkét oldalon jelentős a torlódás. Aki teheti, Hegyeshalom felé Zsámbéknál, Budapest felé legkésőbb Bicskénél tud letérni.

Az M1-es autópályán Budapest felé, a 160-as kilométernél baleset miatt több kilométer hosszan torlódik a forgalom.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nagy esés a tőzsdéken

Nagy esés a tőzsdéken

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hangulatot esetlegesen befolyásoló adatok érkeznek majd a nap folyamán, az Egyesült Államokból lakáspiaci adatok és ipari statisztikák érkeznek, de a fontkitettséggel bírók számára érdekes lehet a brit munkaerőpiaci adat is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×