eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Üzent a magyaroknak a fia - ma egy éve halt meg Bud Spencer

Üzent a magyaroknak a fia - ma egy éve halt meg Bud Spencer

Nagyon szomorú évünk volt, de úgy érezzük, hogy édesapánk most is velünk van – nyilatkozta a Blikknek Giuseppe Pedersoli, Bud Spencer fia.

A legendás színész pontosan egy éve, június 27-én hunyt el.

„Tartunk egy misét ugyanabban a templomban, ahol elbúcsúztunk tőle Rómában” – mondta Giuseppe Pedersoli. Azt egyelőre még nem tudják, hogy Terrence Hill, Bud Spencer régi társa és barátja ott lesz-e az eseményen, mert éppen Rómán kívül forgat, így nem biztos, hogy el tud jönni.

Fiatalok is szeretik

"Apukám borzasztóan ­hiányzik, de az életműve nem tűnt el. Rengeteg levelet, üzenetet és támogatást kapunk a világ minden tájáról, elsősorban Németországból, Magyarországról, Olaszországból, ez tartja bennünk a lelket. A filmjeit a mai napig játsszák a tévécsatornák, és – ami engem is meglepett –, rengeteg fiatal rajong érte. Meglepő ez egy olyan színész esetében, aki 87 évesen hunyt el, és a filmjei többségét évtizedekkel ezelőtt vették fel” – mondta Pedersoli.

Üzent a magyaroknak a fia - ma egy éve halt meg Bud Spencer

„Sokszínű, sokrétű ember volt, a muzsikát is nagyon szerette. Hiányzik, hogy apukám már nem zenél odahaza az otthonában. Szenvedélyesen szerette a repülést is, elsősorban helikoptert vezetett. Mégis, talán sportsikereire volt a legbüszkébb. Az élete vége felé is követte a vízilabda-közvetítéseket, és amikor a magyar és az olasz válogatott egy fontosabb tornán összecsapott, akkor a láttam a szemein, hogy ez nagyon fontos a számára. Magyarország mindig is különleges helyet töltött be a szívében, játékosként és színészként is szívesen tért oda vissza. Szerette a magyarokat” – jelentette ki a Blikknek Giuseppe Pedersoli.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×