eur:
394.12
usd:
370.25
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Megszólalt a kollégáit mérgező pécsi fekete angyal

Megszólalt a kollégáit mérgező pécsi fekete angyal

Részletes, feltáró jellegű beismerő vallomást tett az az ápolónő, aki a gyanú szerint tudatmódosító szerrel „mérgezte” kollégáit. Arra azonban egyelőre nem adott magyarázatot, hogy mi volt az indítéka - mondta a Magyar Nemzetnek Egerszegi Zoltán pécsi ügyvéd, aki jelenleg kirendelt védőként látja el a meggyanúsított ápolónő védelmét.

A pécsi rendőrkapitányság a múlt héten vette őrizetbe súlyos testi sértés gyanúja miatt a nőt, aki egy pécsi kórház ápolónője. A harmincas évei elején járó nőt azzal gyanúsítják, hogy

munkahelyén, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ neurorehabilitációs osztályán „mérgezte” a kollégáit, kávéjukba, teájukba tudatmódosító szereket kevert.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy több, az említett osztályon dolgozó nővér is rosszul lett az elmúlt időszakban, mindenféle előzmény nélkül.

Több mindenre is gyanakodtak – például egy idő után kizárólag palackos vizet kaptak inni az ügyeletben lévők az egyetemtől –, mire a gyanú ráterelődött a már hosszú ideje az egészségügyben szolgáló nővérre.

A hatóság azt is vizsgálja, történhetett-e korábban is hasonló eset.

Nem zárható ki ugyanis, hogy korábban más kórházban is kevert valamit a kollégái kávéjába.

A lap kérdésére, kiderült-e már, hogy a gyanúsított beszámítható volt-e, amikor tudatmódosítót kevert a kollégái italába, védője azzal felelt: erre most még nem tud igent vagy nemet mondani, de az bizonyos, hogy az eljárás során a későbbiekben

vizsgálni fogja a kirendelt igazságügyi orvos szakértő, hogy az ápolónő beszámítható-e.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×