eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Lakástűz Budapesten - 40 lakó menekült a házból

Lakástűz miatt kellett kiüríteni egy négyemeletes panelházat a IV. kerületben

Negyven embernek kellett elhagynia egy négyemeletes panelházat Budapesten a IV. kerületben, amikor szombatra virradóra egy lakásban tűz ütött ki, amely átterjedt három erkélyre és a tetőszerkezetre is - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A tűz a IV. kerületi Nádasdy Kálmán utca egy panelházában keletkezett. A tűzoltók már megfékezték a lángokat, jelenleg az utómunka és az épület átvizsgálása folyik - tájékoztatott a szóvivő.

Elmondta, hogy a panelház negyedik emeletén egy lakásban ütött ki a tűz, amely három erkélyre és a tetőszerkezetre is tovább terjedt. A tető mintegy 50-60 négyzetméteren lángolt.

A tűz miatt a házat negyven embernek kellett elhagynia, közülük 15-öt a kiérkező tűzoltók kísértek ki. Egy személy könnyebben megsérült, őt a helyszínen mentők látták el. A lakók számára egy közeli iskolában nyitottak meg melegedőhelyet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×