eur:
395.3
usd:
366.56
bux:
65159.47
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Az olimpia helyett a rendőrségre került a magyar világbajnok

A kajakozó D. Miklóst és szerelmét pénteken állították elő a budapesti VIII. kerület rendőrkapitányságán. A Bors úgy tudja, hogy az Aréna Pláza biztonsági őrei hívták ki a rendőröket, miután észrevették, hogy a páros leszerelte a lopásgátlót három márkás pólóról.

A lap érdeklődésére az ORFK Kommunikációs Szolgálata közölte: Múlt pénteken 16 óra 40 perc körül egy bevásárlóközpontból bolti lopásról érkezett bejelentés a BRFK Tevékenységirányítási Központjába. A helyszínre érkező rendőröknek a biztonsági szolgálat munkatársai egy fiatal párt adtak át, akik az egyik üzletből úgy próbáltak meg több ruhaneműt eltulajdonítani, hogy azokról az áruvédelmi eszközt eltávolították.

A biztonsági őrök azonban ezt észrevették, és a rendőrség kiérkezéséig a párt visszatartották. A gyanúsítottakat a VIII. ke­rületi rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták, ellenük lopás gyanúja miatt eljárást indítottak.

A Bors telefonon érte utol az érintett sportolót, aki nem tagadta, hogy őt és a barátnőjét bevitték a kapitányságra.

A cikkben szereplő D. Miklós Dudás Miklós, aki a népszerű közösségi oldalon reagált a hírekre.

Mint írja: a barátnőm és én vásárolni mentünk,  betértünk egy bevásárló központba, ahol szóváltásba kerültem egy ott dolgozóval aki gúnyos megjegyzést tett a barátnőm kinézetre.

Mindenek előtt az tudni kell hogy a doppingügyem óta eléggé feszült vagyok, nyilván ez érthető, 16 év munkája ment a levesbe, és nagyon fájó dolog itthonról nézni az olimpiát, ez kihatással van a minden napjaimra.

Visszatérve az előzőkhöz: hosszas nézelődés után betértünk egy üzletbe, ahol két ott dolgozó személy beszélgetését kaptam el, amiből egyértelműen arra következtettem hogy rólunk beszélnek, és hangosan nevetnek.

Már az első incidens után feszültté váltam , mivel az eset óta rendszeresek ezek a szituációk.

Ennyi kellett ahhoz hogy a dühtől vezérelve , egy meggondolatlan dolgot tegyek, aminek a célja egyetlen egy volt, a sérelmem elégtétele, és mivel hirtelen döntést hoztam, nem számoltam a következményekkel.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×