eur:
393.25
usd:
368.05
bux:
65956.65
2024. április 24. szerda György

Közzétették a herceg meztelen képeit

A The Sun című brit bulvárlapban jelentek meg először a Harry hercegről készült kompromittáló képek a szigetországban.

A St. James's Palace csütörtökön még azt közölte, hogy a Harry hercegről készült képsorok leközlésének megakadályozása érdekében kapcsolatba lépett a brit sajtó önszabályozási előírásainak betartatására és a sajtópanaszok elbírálására hivatott független testülettel (PCC). A palota szóvivője szerint számos brit újság fontolóra vette a képek megjelentetését, de sokáig nem tették közzé a fotókat.

A palota érvelése szerint a fényképek publikálása megsértené a herceg magánélethez való jogát, a The Sun azonban úgy véli, olvasóinak joga van látni azokat.

II. Erzsébet brit királynő unokáját egy Las Vegas-i hotelszobában kapták lencsevégre, miközben meztelenül szórakozott egy szintén ruhátlan fiatal nő társaságában. A képeket szerdán hozta nyilvánosságra a TMZ nevű amerikai hírportál. A St. James's-palota szerdán megerősítette, hogy a képeken valóban az ifjú herceg látható. A fotókat valószínűleg mobiltelefonnal készítették múlt pénteken, és nagyjából 10 ezer fontért (3,5 millió forint) adták el őket.

Mielőtt hazatért volna Nagy-Britanniába, Harry még Ryan Lochte-t is kihívta egy rögtönzött úszóversenyre: a két ifjú az amerikai olimpikon 28. születésnapján mérte össze erejét egy Las Vages-i éjszakai szórakozóhely medencéjében. A hétfői versenyen, amelyet videóra is rögzítettek, a várakozásoknak megfelelően az amerikaiak 11 olimpiai éremmel büszkélkedhető sportolója győzött.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×