eur:
392.26
usd:
366.76
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Béranyát keres Gábor Zsazsa

Gyermeket akar a 94 éves Gábor Zsazsa és 67 éves férje, Frederic von Anhalt herceg.

A magyar származású színésznő már 25 évvel ezelőtt, Anhalttal való házasságakor is felvetette az ötletet, s az utóbbi hónapokban újra szóba került a gyermekvállalás.

A pár jelenleg egy Beverly Hills-i klinikán keres petesejtdonort és béranyát, akinek - Anhalt szavaival élve - csinosnak, intelligensnek és németnek vagy magyarnak kell lennie.

Gábor Zsazsa kilencedik férje - aki ugyanazt az intézményt kereste fel igényével, mint korábban Michael Jackson - már átesett az első vizsgálatokon. Egy pszichiáter dönt majd arról, hogy Anhalt alkalmas-e az apaságra. Az egész folyamat várhatóan 100 ezer dollárba fog kerülni.

"Feleségem öt hónappal ezelőtti nehéz műtétje után eszünkbe jutott, hogy mindig is akartunk egy gyereket. Azt gondoltuk: talán még most sem késő" - mondta Anhalt a dpa német hírügynökségnek. "Ha feleségem valamikor meghal, semmi sincs, amiért érdemes lenne élnem" - tette hozzá.

Az idős színésznőnek nem titkolt vágya, hogy legyen valaki, aki továbbviszi nevét. Gábor Zsazsa két lánytestvérének nincsenek örökösei, egyetlen gyermeke, a 64 éves Constance Francesca Gabor Hilton pedig nem használja a Gabor nevet. Francesca Hilton egyébként meglepődve fogadta a hírt, hogy valószínűleg testvére lesz. "Ez az egész olyan furcsa" - mondta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×