eur:
398.07
usd:
360.14
bux:
74189.72
2024. október 1. kedd Malvin

Elhagyhatja a klinikát Tiger Woods

Néhány napon belül elhagyhatja a rehabilitációs klinikát a szexfüggőséggel kezelt Tiger Woods. A golfozó azt tervezi, hamarosan újra sportolni kezd.

Még ezen a héten kijön a hattiesburgi klinikáról a szexfüggőséggel kezelt Tiger Woods amerikai sajtóhírek szerint. A RadarOnline értesülései szerint felesége, Elin Nordegren már a városba utazott, és hamarosan együtt térnek vissza Floridába.

A sztársportoló befejezte a kezelést, amely 40 ezer dollárba került a klinikán. A házaspár a következő néhány napot kettesben tölti, hogy megpróbálják megmenteni a házasságukat.

A lapok szerint a kezelés részeként Elin Nordegren öt napot a klinikán töltött, ez idő alatt ikertestvére vigyázott a gyerekekre. Egyes sajtóhírek szerint a svéd nő kirúgta válóperes ügyvédjét, mivel ad még egy esélyt az őt több alkalommal megcsaló férjének.

Tiger Woods a visszatéréssel sem vár sokat, két hét múlva már újra golfozni akar egy arizonai viadalon.

A sportoló november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését. A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

Közben egy leleményes kanadai cég golflabdakészletet dobott piacra a sztársportoló 12 szexpartnerének képével. A szettért 28 fontot kérnek, és eddig több mint 2 ezren rendeltek belőle.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Irán megtámadta Izraelt, súlyos háború jöhet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Irán megtámadta Izraelt, súlyos háború jöhet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Magyar idő szerint hétfő este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Hajnalban bejelentette Jeruzsálem, hogy betörtek Libanonba az izraeli katonák, kedd délután pedig megérkezett a figyelmeztetés: Irán is válaszcsapásra készülhet. Kedd este meg is kezdődött az iráni támadás, egész Izraelben szólnak a szirénák. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×