INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Depressziótól hízott el Britney Spears exe

Infostart / InfoRádió
Depresszióba esett, azért hízott meg Britney Spears volt férje.

A Britney Spearsszel való szakítás is hozzájárult a depressziója kialakulásához - állítja Kevin Federline, az énekesnő egykori háttértáncosa és két kisfiának apja. A pár 2004-ben házasodott össze, két évvel később pedig elvált, és míg a sztár képes volt kikecmeregni abból a gödörből, amelybe a szakítás után került, Federline-nak nem sikerült megkapaszkodnia.

"Amikor depresszióba esel, semmihez sincs kedved. Pocsékul érzed magad és hízni kezdesz, amitől csak még mélyebbre kerülsz. Ez az egész egy csomó dolog kombinációja" - mondta a felismerhetetlenségig elhízott Kevin Federline egy amerikai tévéműsorban.

A mostanában rapperként a zeneiparba betörni próbáló Federline hozzátette: "Mindenki tudja, mi történt Brittel és velem. Nem állítom, hogy ez az egyetlen oka... úgy értem, a depresszióm fő oka az, hogy nem vagyok elégedett magammal."

Federline cáfolta, hogy azért nem próbált eddig lefogyni, mert helyet szeretett volna magának egy új valóságshow-ban. "Felhívtak, és megkérdezték, hogy benne vagyok-e. 24 órát kaptam, hogy döntsek, mert a következő epizódot már a hétvégét követően le akarták forgatni. Ez az egész nem jöhetett volna jobbkor" - fűzte hozzá.

A címlapról ajánljuk