eur:
394.06
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Depressziótól hízott el Britney Spears exe

Depresszióba esett, azért hízott meg Britney Spears volt férje.

A Britney Spearsszel való szakítás is hozzájárult a depressziója kialakulásához - állítja Kevin Federline, az énekesnő egykori háttértáncosa és két kisfiának apja. A pár 2004-ben házasodott össze, két évvel később pedig elvált, és míg a sztár képes volt kikecmeregni abból a gödörből, amelybe a szakítás után került, Federline-nak nem sikerült megkapaszkodnia.

"Amikor depresszióba esel, semmihez sincs kedved. Pocsékul érzed magad és hízni kezdesz, amitől csak még mélyebbre kerülsz. Ez az egész egy csomó dolog kombinációja" - mondta a felismerhetetlenségig elhízott Kevin Federline egy amerikai tévéműsorban.

A mostanában rapperként a zeneiparba betörni próbáló Federline hozzátette: "Mindenki tudja, mi történt Brittel és velem. Nem állítom, hogy ez az egyetlen oka... úgy értem, a depresszióm fő oka az, hogy nem vagyok elégedett magammal."

Federline cáfolta, hogy azért nem próbált eddig lefogyni, mert helyet szeretett volna magának egy új valóságshow-ban. "Felhívtak, és megkérdezték, hogy benne vagyok-e. 24 órát kaptam, hogy döntsek, mert a következő epizódot már a hétvégét követően le akarták forgatni. Ez az egész nem jöhetett volna jobbkor" - fűzte hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×