eur:
395
usd:
365.48
bux:
65377.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A furcsa szexjátékokat szerette Tiger Woods

Szerette a furcsa szexuális játékokat Tiger Woods egy call girl állítása szerint.

"Nem voltak normálisak Tiger szexuális fantáziái. Szerette a szerepjátékokat, szeretett irányítani, vagy csak nézni ahogy lányok lányokat kényeztetnek, férfiak pedig férfiakkal szórakoznak, táncolnak" - mondta a szexfüggőséggel kezelt sztársportolóról Lorendana Jolie.

A 26 éves call girl szerint a klinikai kezelés sem biztos, hogy segít Tiger Woodson, ugyanis megszállottja volt a szexnek, este 9-től másnap hajnalig képes volt nőkkel szórakozni.

Lorendana Jolie New Yorkban töltött egy hétvégét a sportolóval két évvel ezelőtt. A nő szolgálataiért 10 ezer fontot fizetett Tiger Woods.

A sportoló november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését. A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×