INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

A furcsa szexjátékokat szerette Tiger Woods

Infostart / InfoRádió
Szerette a furcsa szexuális játékokat Tiger Woods egy call girl állítása szerint.

"Nem voltak normálisak Tiger szexuális fantáziái. Szerette a szerepjátékokat, szeretett irányítani, vagy csak nézni ahogy lányok lányokat kényeztetnek, férfiak pedig férfiakkal szórakoznak, táncolnak" - mondta a szexfüggőséggel kezelt sztársportolóról Lorendana Jolie.

A 26 éves call girl szerint a klinikai kezelés sem biztos, hogy segít Tiger Woodson, ugyanis megszállottja volt a szexnek, este 9-től másnap hajnalig képes volt nőkkel szórakozni.

Lorendana Jolie New Yorkban töltött egy hétvégét a sportolóval két évvel ezelőtt. A nő szolgálataiért 10 ezer fontot fizetett Tiger Woods.

A sportoló november végén egy furcsa autóbalesettel hívta fel magára a sajtó figyelmét. A golfozóról azóta kiderült, hogy számos alkalommal és több nővel csalta meg a feleségét. A szerencsés kimenetelű balesetre vélhetően egy heves házastársi vitát követően került sor, amit talán azt váltott ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságtörését. A botrány kitörése után több szponzora is kihátrált a golfozó mögül, aki ideiglenesen visszavonult.

A címlapról ajánljuk