eur:
394.24
usd:
369.61
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Angelina Jolie dührohamot kapott Brad Pitt drogozása miatt

Angelina Jolie arra utasította Brad Pittet, hogy menjen elvonóra, miután rájött, hogy élete párja titokban kábítószerezett Quentin Tarantinóval.

Hagyd abba a piálást és a drogozást, vagy menj elvonóra! - egy, a párhoz közel álló forrás szerint ezzel rontott Angelina Jolie Brad Pittnek, aki állítólag titokban hasist szívott Quenetin Tarantinóval.

Miután apává vált, Pitt megígérte párjának, hogy felhagy a drogokkal, ám Tarantino, akinek legutóbbi filmjének,a Becstelen brigantyknak a  főszerepét Brad Pitt játssza, egy interjúban bevallotta: együtt szívták a hasist, amikor Franciaországba utaztak.

Az amerikai búlvárlapnak, a National Enquirernek a meg nem nevezett bennfentes elmondta: Jolie, miután megtudta a dolgot, választás elé állította Pittet: hagyja abba a drogozást, vagy tűnjön el.

"Világossá tette, hogy nem akar drogokat a gyerekek közelében. Azt mondta, ez egy olyan téma, amelynél nincs más lehetőség Brad számára, ha együtt akar maradni vele. És ugyanez vonatkozik az ivásra is" - tette hozzá a névtelen forrás.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×