eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Vért könnyezik a tinédzser - nézze meg!

Egy amerikai kamasz betegsége előtt értetlenül állnak az orvosok, mivel nem tudják megmagyarázni, hogy a fiú könnycsatornájából miért szivárog a vér.

Könny helyett vércseppek hullnak a Tennessee állambeli Rockwoodban élő Calvino Inman szeméből. A 15 éves fiú és édesanyja már a tévében is szerepelt annak érdekében, hogy valaki adjon magyarázatot a különös jelenségre.

Az orvosok ugyanis értetlenül állnak az eset előtt. Amikor először könnyezett vért, Calvino édesanyja, Tammy kihívta a mentőket, annyira megijedt. Azóta már több vizsgálaton is részt vett a fiú, ám egyelőre senki sem tudta megmagyarázni az orvosi rejtélyt.

A fiú átlagosan napi háromszor könnyezik vért, akár egy óra hosszáig is. Azt nyilatkozta, néha égető érzés, amikor vért könnyezik, néha pedig érzi is, ahogy könnycsatornáján megindul a vér. Bár már hozzászokott a látványhoz és az érzéshez, osztálytársai tartanak tőle, és megszálottnak nevezik.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×