eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Újabb rémség: csontvázak egy belgiumi házban

Egy nyolcvanéves asszony és 49 éves fia maradványait találták meg egy brüsszeli elővárosban lévő házukban öt évvel a haláluk után, anélkül, hogy bárkinek is hiányoztak volna - jelentette a pénteki belga média.

A La Derniere Heure és a De Standaard című lapok szerint a belga fővárostól északra fekvő Jette-ben lévő házban talált levelek és élelmiszerek alapján következtettek arra, hogy az anya és a fia 2004-ben halt meg.

Azóta a ház redőnyei le voltak eresztve. Egy szomszédasszony többször is riasztotta a hatóságokat, de ennek ellenére azóta senki sem lépett a házba.

A két csontvázat végül egy bíró fedezte fel, aki az apa hagyatéki eljárása keretében látogatott a házba. Az anya és a fia maradványait a hálószobában találták meg. A haláluk okát egyelőre nem állapították meg.

A kommunális szolgáltatók 2005-ben törölték a község lakóinak névjegyzékéből a két halottat, azt hitték, hogy visszatértek szülőföldükre, Olaszországba.

Címlapról ajánljuk
Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Vámosi Péter az F1-es pilóták mentális problémáiról: ha valaki meginog, azt mások kőkeményen kihasználják

Az autóversenyzéshez kell egy jó adag egoizmus is, és ha valaki kibillen az ideális állapotból, arra rögtön lecsapnak az ellenfelek – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője arra reagálva, hogy Lewis Hamilton nyíltan beszélt egy interjúban mentális problémáiról. Vámosi Péter hozzátette: a legtöbb pilóta azt mutatja a külvilágnak, hogy nagyon kemény, azt azonban csak a közvetlen környezetük tudja, mennyit vesz ki belőlük valójában a versenyzés és az állandó stressz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×