eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Harmadszor is ugyanott történt baleset az M7-esen

Megint baleset történt az M7-es autópályán, és szinte ugyanott, ahol szombaton már kétszer ütköztek össze autók.

Az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon, a 27-es kilométernél autók koccantak, és a leálló sávon állnak - ezen a szakaszon időnként lelassul a forgalom, de az autópálya többi részén jól lehet haladni.

Az M7-es autópályával párhuzamos 7-es főúton kissé csökkent a forgalom, de helyenként még mindig lépésben lehet csak közlekedni. Martonvásárnál továbbra is rendőrök irányítják a forgalmat.

A sztráda főváros felé vezető oldalon a 183-as kilométernél még tart a műszaki mentés, ott, ahol péntek hajnalban két kamion ütközött össze. A Letenye felé vezető oldalon a külső sávban lehet közlekedni, Budapest irányába pedig csak a belső sáv járható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×