eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Nyernek-e Wimbledonban a Federer-ikrek? - fogadni már lehet rá

Két napja látták meg a napvilágot a világelső férfi teniszező, Roger Federer ikerlányai, de máris lehet fogadni arra a bukmékerirodákban, hogy milyen sikereket fognak elérni apjuk sportágában.

Például ha Charlene Riva, vagy Myla Rose megnyeri az angol nyílt bajnokságot Wimbledonban, akkor az százszoros pénzt ér a szerencsés fogadó számára.

Mindössze 25-szörös pénzt hozhat a konyhára, ha a két lány bármelyike megnyeri a négy Grand Slam-torna egyikét 25 éves kora előtt, viszont megtett tétje 50-szeresét kapja vissza az a szerencsevadász, ha az ikrek egy párost alkotva diadalmaskodnának GS-tornán és 200-szorosát ha ugyanezt Wimbledonban hajtják végre.

"Az ikrek egyértelműen nagyszerű teniszes genetikai állománnyal rendelkeznek. Ha csak fele olyan jók lesznek, mint apjuk, akkor könnyedén nyerhetnek Grand Slam-tornát" - mondta az egyik fogadóiroda képviselője, ugyanis a lányok édesanyja, Mirka is élvonalbeli játékos volt.

Érdekesség, hogy a 15 egyéni GS-diadalával rekorder svájci fenomén lányainak az az Andy Roddick is üzent, akit épp idén a wimbledoni döntőben múlt felül Federer: "Wimbledon női bajnokai 2029-40: Federer-lányok..." - írta az amerikai.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×