eur:
404.17
usd:
373.78
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Már Sarah Palin is tudja, hogy Afrika egy földrész

Sarah Palin republikánus alelnökjelölt saját bevallása szerint 150 ezer dollárt költött ruhára az elnökválasztási kampányban, valójában azonban ennek sokszorosát szórta el - árulták el John McCain elnökjelölt tanácsadói a Fox News televízió munkatársainak. A hölgy azt sem tudta, hogy Afrika nem egy ország, hanem egy földrész.

Az iskolai kosárcsapat egykori irányítója, szülővárosának szépségkirálynője élénk érdeklődést váltott ki az amerikai újságírókból a kampány során.

A mindig elegáns és láthatóan igen drága ruhákat hordó alaszkai kormányzó azt mondta, hogy 150 ezer dollárt, azaz több mint 30 millió forintot költött saját külsejére, a stáb tanácsadói azonban a vereség után beismerték, hogy ennek többszöröse ment el ruhákra és egyéb csecsebecsékre. Ennek ellenére előfordult, hogy a stábtagokat mindössze egy törülközőben fogadta hotelszobájában.

A tanácsadók számára kiderült az is, hogy az egykor újságírónak tanuló hölgy nem tudta: Afrika nem egy ország, hanem egy földrész, és azzal sincs tisztában, mely országok csatlakoztak az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodáshoz.

A hírek szerint, amikor a divattanácsadót alkalmazó hölgyet megkérték: vásároljon magának három ruhát a republikánus jelölőgyűlésre, a legdrágább luxusboltokat járta körbe, és nem kevéssé lépte túl a számára meghatározott keretet. Ráadásul arról is szól a fáma, hogy a drága ruhák egy részének finanszírozását egy gazdag támogató vállalta magára, aki sokkot kapott, amikor megkapta a számlát.

Sarah Palin sok magánéleti ügyével került be a sajtóba. Legidősebb gyermeke, Track Palin 19 éves, a legfiatalabb, ötödik gyermeke, Trig Paxson Van Palin pedig 2008. április 18-án született.

A születés előtti genetikai tesztek azt mutatták, hogy a gyermek Down-kóros, az asszony mégis megtartotta a babát, majd a szülése után három nappal visszatért a hivatalába dolgozni.

Címlapról ajánljuk
Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Párizsban, a France Football díjátadó gáláján átadják az előző labdarúgóidény legkiválóbb szereplőinek a díjakat, különböző kategóriákban. A meghívottak már mind ott vannak a színházteremben, a képek egyikén sem bukkant fel Real Madrid-futballista, azaz a jelek arra mutatnak, a BL-címvédő beváltotta fenyegetését és bojkottálja a programot.

Vámosi Péter az F1-es szezon hajrájáról: még négyen nyerhetnek, de ez Verstappen és Norris között dől majd el

Négy versennyel – és további két sprintfutammal – a szezon zárása előtt megjósolhatatlan, hogy Max Verstappen vagy Lando Norris lesz-e a világbajnok – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. A szakíró szerint még akár a Ferrari is reménykedhet a konstruktőri vb-címben, de nagyon meglepő számára, hogy az olasz istálló nem jelöli ki Charles Leclerc-t kedvezményezett pilótának Carlos Sainzcal szemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×