eur:
389.4
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nem tudott felszállni a gép, mert túl kövér volt a házaspár

Egy összesen több mint 240 kilós párnak azt mondták a repülőgépen, hogy valamelyikük sétáljon előre, így fel tud szállni a gép. Annyira megalázó volt számukra az eset, hogy fogyókúrába kezdtek.

A southamptoni reptéren Alan Coupe-ot és feleségét 2005 áprilisában arra kértét a stewardessek, hogy valamelyikük sétáljon a kifutópályán veszteglő repülő elejébe, különben a gép nem tud felszállni.

A közel 130 kilós férj vállalta magára a kínos feladatot, és az utasokkal teli gépben előrebattyogott a súlykiegyenlítődés érdekében.

Az éppen nyaralásra készülő párt annyira megviselte az eset, hogy megfogadták, fogyókúrába kezdenek. Ennek köszönhetően ketten együtt 80 kilót adtak le 3 év alatt. Felhagytak a gyorséttermek menüinek fogyasztásával, és azzal, hogy késő este is ettek. E helyett étrendjükbe bekerült a tészta, a zöldség és a gyümölcs.

"Most már nem érzem magam kínosan, amikor felszállok egy repülőre" - mondta a feleség, aki szerint lefogyva már körbeutazhatják a Földet is.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×