eur:
389.58
usd:
363.47
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Pénzügyi válság a Playboyban: levetkőztetik a Wall Street női alkalmazottait

Az amerikai Playboy magazin szerkesztői azt tervezik, hogy az újság februári számában olyan nők fotóit jelentetik meg, akik a világ pénzügyi központjának számító New-York-i Wall Streeten dolgoznak vagy dolgoztak.

A "nyuszis" magazinként ismert Playboy szerkesztői bejelentették: olyan leendő fotómodelleket keresnek, akik a Wall Street valamelyik pénzintézetében dolgoznak vagy dolgoztak.

"A Wall Street női" című lapszám 2009 februárjában jelenik meg. Bár korábban az erotikus fotóiról híres magazin kerülte a komoly üzleti témákat, az utóbbi időben az Enron és a WoldCom vállalatok botrányával már foglalkozott úgy, hogy a két cég női dolgozói közül válogatta ki fotómodelljeit.

A magazin most a pénzpiaci válság okán a pénzügyi világ egykori vagy jelenlegi attraktív női dolgozóit keresik. A leendő modelleknek pénzügyi intézetben kell vagy kellett dolgozniuk, és legalább 18 éveseknek kell lenniük.

A magazin képszerkesztője szerint több ezer csinos nő dolgozhat a pénzvilágban, de közülük nagyjából csak 20 szerepelhet a Playboyban. Gary Cole úgy véli: nem a pénz, hanem a lehetőség, a tapasztalatszerzés és a rájuk irányuló figyelem fogja motiválni őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×