eur:
389.24
usd:
363.84
bux:
68226.98
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Apjától kapta el a nemi betegséget az ötéves kislány

Továbbra is a családjával, így az édesapjával együtt él az a brit kislány, aki két évvel ezelőtt, ötévesen elkapott az apjától egy szexuális úton terjedő betegséget.

A brit családsegítők nem értik, és ki akarják vizsgáltatni, hogyan maradhatott az édesapjával az a jelenleg hétéves kislány, akinél két évvel ezelőtt egy olyan, szexuális úton terjedő betegséget diagnosztizáltak, amelyben édesapja is szenvedett. Az apánál azután jelentkeztek a tünetek, hogy Balin nemi kapcsolatba lépett egy prostituálttal.

A bíróság - arra hivatkozva, hogy nem bizonyított a kislány szexuális bántalmazása - engedélyezte, hogy a gyermek a családjával maradhasson, a családsegítők azonban értetlenül állnak a döntés előtt, hiszen igen erős a gyanú, hogy a gyermek a betegséget csak szexuális együttlét alkalmával kaphatta el.

Mint mondják, mindenképpen ki kellene vizsgálni, hogy a gyermek nemi aktus során betegedett-e meg, vagy az apa ártatlan az ügyben. Egyesek szerint a kór úgy is elkapható, ha a kislány ugyanazt a törülközőt használta, mint az édesapja.

A szociális segítőknek mindössze az a problémájuk a bírósági döntéssel, hogy az szerintük egy hibás teszten alapul, amely semmit sem bizonyít egyértelműen.

Ha beigazolódik az apa erőszakos cselekedete, akkor a brit jogszabályok értelmében nem találkozhat többet a gyermekével addig, míg a lánya be nem tölti a 18. életévét.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×