eur:
400.46
usd:
368.51
bux:
74228.2
2024. október 21. hétfő Orsolya

Meg sem kottyant a zuhanás a kétéves ikreknek

Kizuhant egy ikerpár egy ausztriai ház első emeleti ablakán, öt méter magasról. Édesanyjuk azt hitte, meghaltak, ám az esőtől fölázott gyep megmentette az életüket. Csak a hátukat ütötték meg egy kicsit.

Szerencsésen, horzsolásokkal megúszta két 21 hónapos ikertestvér, hogy kiesett egy öt méter magasan levő első emeleti ablakból az ausztriai Blumenauban. Rolf és Harold az ablak előtt álló pelenkázóról mászott ki az ablakon.

A rohammentősök állítása szerint azért úszhatták meg a zuhanást a fiúk, mert előző éjjel az eső fölpuhította a talajt. Szóvivőjük szerint úgy tűnik, egy pillanat műve volt, hogy amíg anyjuk elfordult, ők fölmásztak a pelenkázó asztalra és kiestek az ablakon.

Amikor anyjuk hívta a mentőket, azt hitte, meghaltak a gyerekek, de ők csak csodálkozva ácsorogtak a ház előtt. A gyep ugyanis igencsak felázott az előző esti viharban, így csak a hátukat fájlalják az ikrek.

A boldog anyuka megjegyezte: mindenki panaszkodott a két hete gyakran zuhogó esőre, de mégis ennek köszönhetik a fiúk az életüket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×