eur:
389.69
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Válik a hollywoodi sztárpár?

Pletykák szerint annyira rossz lett a viszony Angelina Jolie és Brad Pitt között, hogy már a váláson gondolkodnak, ráadásul mindkét sztár életében feltűntek a régi szerelmek.

Nagyon közel állunk egymáshoz - vallotta be egy amerikai internetes magazinnak Billy Bob Thornton, Angelina Jolie egykori férje, aki azt is beismerte, hogy rendkívül tiszteli a színésznőt, aki még mindig az egyik legjobb barátja.

Az exférj vallomása éppen akkor látott napvilágot, amikor a sajtó arról cikkezik, hogy Jolie és Pitt kapcsolata zátonyra futott.

Bár a pár többször is tagadta azt a pletykát, hogy múlt héten szakítottak, egy nevének elhallgatását kérő barát azt állította: egyre több feszültség van közöttük.

A 44 éves Pitt az utóbbi heteket-hónapokat külföldön töltötte, mivel új filmjét promotálta Velencében és Torontóban, miközben Jolie franciaországi otthonukban maradt hat gyerekükkel, köztük a kéthónapos ikrekkel.

Ráadásul kiderült, hogy a torontói filmfesztiválon a színész együtt ebédelt exfeleségével, Jennifer Ansitonnal, majd miután hazatért Franciaországba, rögtön elutazott reklámfilmet forgatni, ami miatt Joli teljesen kiborult.

"Nagyon hiányzik neki tavaly elhunyt anyukája. Alig eszik, és bezárva érzi magát otthonába, ahol teljes a káosz a hat gyerek miatt" - nyilatkozta a pár egyik ismerőse.

Az In Touch Weekly amerikai magazin arról számolt be, hogy Jolie annyira dühös lett férjére, hogy szakítással fenyegetőzik - ezért cikkeztek az újságok a múlt heti szakításról.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×