eur:
389.63
usd:
363.68
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Túl kihívó, ezért lecserélik az egyenruhát

Többet takaró egyenruhákba kell bújnia az egyik amerikai egyetemi focicsapat vezérszurkolóinak, a meccsekre kilátogató nézők szerint ugyanis a mostani túl sokat enged látni.

Nem takar eleget az az egyenruha, amelyet az Idahói Egyetem futballcsapata, a Vandálok vezérszurkolói viselnek. A pompomlányok egy melltartónál valamivel nagyobb felsőben és egy rendkívül rövid szoknyában bíztatják az együttest a meccseken, sok nézőt azonban zavar az alulöltözöttségük.

Az egyetem dékánja, Bruce Pitman elmondta: akadnak, akiknek éppen úgy tetszik az egyenruha, ahogy van, ám a tiltakozók miatt hosszabbra cserélik a szerelést, amire 360 ezer forintnak megfelelő összeget költ az iskola. A lányok addig focimezben és fekete rövidnadrágban drukkolnak majd.

Nemcsak a nézőket zavarta, hogy az egyenruha túl sokat enged látni, több pompomlány is panaszkodott, hogy nem érzi jól magát benne, vagy, hogy nem illik az alakjára.

"A lányok manapság nagyobb darabok, nem hordhat mindenki 30-as ruhákat" - mondta Shelly Robson, az iskola sportrészlegének adományfelelőse, hozzátéve: nem arról van szó, hogy prűdek lennének.

A Vandálok idén egyébként már változtattak mezükön: kénytelenek voltak levenni az egyetem logóját, egy I betűt nadrágjuk fenekéről, mert kiderült, hogy viselve furcsa látványt nyújt, ezt azonban a tervezésnél nem vették figyelembe.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×