eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

Elszólta magát a leszbikus színésznő

Nem képes tartani a száját Lindsay Lohan. A színésznő egy rádióműsorban szólta el magát, amikor megkérdezték, mióta van együtt Samantha Ronsonnal.

Lindsay Lohan megint elkottyantotta magát, így egyre kevésbé titok a sztárvilág egyik legrosszabbul takargatott információja, miszerint a színésznő régóta jár Samantha Ronsonnal, azaz leszbikus.

A 22 éves színésznő mellékesen jegyezte meg a KROQ rádió Loveline című műsorában, amelyet Ted Stryker vezet, hogy találkozgat a 31 éves lemezlovassal.

A pár már jelent meg a nyilvánosság előtt, de eddig még sosem tettek utalást arra, mióta lángol köztük a szerelem. Lindsay Lohan pedig volt (férfi) barátjának is mesélt már újszerű kapcsolatáról.

"Te és Samantha, mióta jártok? Két éve, egy éve, öt vagy két hónapja?" - kérdezte a műsorvezető Lindsay Lohant telefonon. "Régóta" - jött a lakonikus válasz némi nevetgélés kíséretében.

Majd fölhívta Samantha Ronsont is a hétfő esti műsor keretében, amikor a DJ épp szünetett tartott az Emmy-díjátadó afterpartyja közben. Ted Stryker egyébként főként DJ Am és Travis Barker múlt heti, dél-karolinai repülőbalesetével kapcsolatban kérdezte a párt.

Lindsay Lohan sajtósa az esetet követően kiadott egy közleményt, amiben annyit fűzött hozzá mindehhez, hogy a színésznőt nem jegyezte el barátnője.

Korábban egyébként a pár tagjai kikérték maguknak, hogy leszbikusok lennének.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×