eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 20. vasárnap Vendel

Százzal száguldozott a gördeszkás az autópályán - nézze meg!

A német rendőrség nagy erőkkel keresi azt a gördeszkást, aki a stuttgarti autópálya egyes részein 100 kilométeres óránkénti sebességgel száguldozott.

A német autópálya híres arról, hogy egyes szakaszain nincsen sebességkorlátozás, ám az a gördeszkás, aki 100 kilométerrel száguldott óránként Stuttgart közelében, átlépte az éppen az arra az útszakaszra vonatkozó 80 kilométeres korlátot.

A bukósisakban és védőöltözetben "bemutatózó" férfi attrakcióját lefilmezte motoros társa, akibe a gördeszkás először belekapaszkodott, majd elérve a kellő sebességet, elengedte azt.


A videó még júniusban került fel a Youtube videómegosztó oldalra, de a német rendőrség csak néhány héttel később értesült az esetről, miután a Stuttgarter Nachrichten című napilap beszámolt róla.

A férfit, aki feltehetőleg egy profi kaszkadőr, még nem sikerült elfogniuk a hatóságoknak, amelyek gyorshajtás miatt akarják megbüntetni a bátor férfit, de a többi közlekedő veszélyeztetéséért is felelősségre vonhatják.

"Már kaptunk arról információkat, hogy ki lehet ez az ember" - mondta Uli Stöckle rendőrségi szóvivő, aki attól tart, hogy többen is le akarják másolni a gördeszkás gyorshajtó veszélyes mutatványát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×