eur:
387.69
usd:
357.55
bux:
68172.79
2024. május 17. péntek Paszkál

Szexre vette rá pácienseit a hipnoterapeuta

Öt év börtönbüntetésre ítélték azt a brit hipnoterapeutát, aki képességeit arra használta, hogy szexuális együttlétre vegye rá női pácienseit.

Az 50 éves Stephen Dyer hipnózis alatt tartotta a hölgyeket, miközben szexuálisan bántalmazta őket.

A férfi az egyiküknek például azt mondta, hogy segít leszokni a dohányzásról, ám hipnózis alatt már azt közölte a nővel, hogy közösülni akar vele. Amikor a "kezelés" után a páciense zokogásban tört ki, azzal vigasztalta: ez gyakori a hipnoterápia alkalmazása során.

Dyer első áldozatát még 2004-ben szedte, a harmincas éveiben járó nő mentális problémái miatt kereste fel a gyógyítót.

A második nő még csak huszonéves volt, aki azért kereste fel a Canterburyben praktizáló hipnoterapeutát, mert le akart szokni a dohányzásról. A lányt a terápia közben masszírozta és megérintette az intim testrészein, és azt sugalmazta neki, hogy szeretkezni akar vele. Az áldozat később a rendőrségen azt mondta, hogy később úgy érezte magát, mint akit megfélemlítettek.

A rendőrök további négy nőt találtak, akikkel hasonlóan bánt el a férfi. Mindannyian úgy vélték, hogy Dyer igen furcsán viselkedett velük, és nem a terápiába illő dolgokat sugalmazott nekik.

A férfi, aki tagadja a vádakat, felkerült a szexuális bántalmazók listájára. Õket számon tartják Nagy-Britanniában.

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×