eur:
388.69
usd:
361.77
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Olcsón megúszta George Michael a legújabb drogkalandot

Olcsón megúszta legújabb kokainkalandját George Michael: a Wham egykori frontemberét figyelmeztetéssel engedték el az észak-londoni Hampstead Heath kerület rendőrőrséről, miután egy környékbeli nyilvános illemhelyen A kategóriás, vagyis a legkeményebb osztályba sorolt drogot találtak nála.

Vasárnapi londoni sajtóbeszámolók szerint a görög származású énekest - akinek eredeti neve George Panayiotou - azután vették őrizetbe, hogy a jómódú londoni városrész egyik közösségi mosdójában "kószált" jó ideig.

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit tömeglap forrása szerint a világsztárt - aki tavaly Budapesten is koncertezett - a járókelők közül sokan felismerték, és viselkedését "gyanúsnak" találták. Végül az illemhely alkalmazottja hívta ki a rendőrséget, és a kiérkező rendőrök "crack" kokaint, valamint kannabiszféléket találtak nála.

A kokain birtoklásáért Michael akár hét év börtönt is kaphatott volna, vagyis a rendőrségi figyelmeztetéssel igen jól járt.

A rendőrök arra hivatkozva nem továbbították az ügyet a vádhatóságnak, hogy a 45 éves művész "megbánást tanúsított".

Voltak már kínos ügyei

Tavaly azonban nem voltak ennyire elnézőek a hatóságok: az énekest akkor száz órányi közmunkára ítélték és két évre eltiltották a járművezetéstől, miután "erősen befolyásolt" állapotban húzták ki összevissza kacskaringózó, a forgalommal időnként szemben haladó Mercedeséből London egyik főútvonalán.

Hampstead Heath közparkja nem sok szerencsét hoz George Michaelnek. Két éve, egy nyári éjszakán ugyanitt keresett - és talált - azonos nemű alkalmi szerelmi partnert, ám valahogy a News of the World stábja is "éppen" jelen volt, fotóriporterestül, és a kínos helyzetről annak idején képekkel gazdagon illusztrált helyszíni beszámoló született.


Az énekest, akinek százmillió albuma fogyott világszerte, 1998-ban, Los Angelesben is őrizetbe vették, miután Beverly Hills egyik nyilvános illemhelyén épp egy civil ruhás rendőrt környékezett meg, és közmunkára, pénzbírságra, valamint terápiára ítélték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×