eur:
400.13
usd:
367.51
bux:
74736.55
2024. október 15. kedd Teréz

Szöget nyelt az ara, később lesz az esküvő

Lenyelt egy, a főtt tésztában megbúvó szöget, ezért minden bizonnyal kénytelen elhalasztani az esküvőjét egy brit menyasszony. A fiatal nő Tesco gazdaságos makarónit vacsorázott, amikor a baleset történt.

Hatalmas fájdalmai vannak - állítja Rebecca Shorten, aki azért került kórházba, mert vacsora közben lenyelt egy szöget, ami a makarónijában volt - két másik mellett, amelyeket azonban elkerült a villája.

A 21 éves lány ráharapott ugyan a két és fél centiméter hosszú szögre, mielőtt lenyelte, de azt hitte, az csak egy kemény tésztadarab. Párja azonnal kórházba vitte Rebeccát, az ott készített röntgenfelvétel pedig kimutatta a fémtárgyat.

Az orvosok lebeszélték a lányt az operációról, úgymond, a természet majd megoldja, majd hazaengedték, ám Rebecca másnap újra felvételre jelentkezett, mert otthonában összecsuklott a fájdalomtól.

Az áruház, ahol a pár a makarónit vette, mindössze a termék árát akarja visszaadni, ezért a lány és barátja azt fontolgatja, hogy kártérítési pert indít. A Tesco fontolgatja, hogy leveteti-e polcairól a tésztafélét.

"A Tescóban azt mondták, valaki hamarosan felhív majd, de még senki sem keresett emiatt. A gyomrom teljesen fel van puffadva, semmit sem tudok magamban tartani" - panaszkodott Rebecca Shorten.

Nem a lány az egyetlen, aki pénzt követel a Tescótól: a minap Michael Blakemore élő rovarlárvát talált az áruház sajátmárkás földimogyoró-csomagjában.

Címlapról ajánljuk
Nem leszek másodhegedűs - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár
Folyamatos patthelyzet Ausztriában

"Nem leszek másodhegedűs" - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár

Noha a szeptember végi ausztriai parlamenti választásokon fölényes győzelmet arató radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke továbbra is a leghatározottabban magának követeli a kormányalakítást, koalíciós partner híján aligha lesz lehetősége erre, a szélsőjobboldalinak tartott párt vezetője hiába szólította fel Karl Nehammer kancellárt, a konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) elnökét a koalícióban való másodhegedűs szerepének elvállalására, Nehammer hasonló határozottsággal nemet mondott.

Vitézy Dávid: azt üzenték a választók, ha marad is a főpolgármester, a dolgok nem mehetnek tovább úgy, mint eddig

Ki kell jönnünk abból a politikai mocsárból, ahol mindenkinek megvan a maga dumája, de a vége az, hogy a város akármelyik részére is nézünk, nem fejlődik – mondta Vitézy Dávid, a Fővárosi Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője. Az InfoRádió n című műsorában beszélt a Fővárosi Közgyűlés feloszlatásának esélyeiről, a 15 perces városról és a HÉV-ek jövőjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×